Σελίδες

ΕΔΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΑΣ !

να μαστε !!! Ξεκιναμε και απο εδω σιγα σιγα 22/11/14

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Καλως Ηρθατε !

Γεια σας σε ολους τους φιλοζωους και ΜΗ ! πλεον ΚΑΙ απο αυτο εδω το βημα θα μπορειτε να ενημερωνεστε σε οτι εχει να κανει με τις δραστηριοτητες του φιλοζωικου , πχ για αγγελιες υιοθεσιες , συνεργασια μας με το ΔΗΜΟ , εκδηλωσεις μας , ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ , ευρεσεις τραυματισμενων - κακοποιημενων - χαμενων ζωων και γενικα να γινουμε λιγο ανθρωποι γιατι αναμφιβολα πολλοι απο εμας στην εποχη μας ειμαστε σε μεγαλη δυσκολια αλλα και αυτα τα πλασματακια διπλα μας , γυρο μας πολλες φορες κανουν αγωνα επιβιωσης ! θα μας κανετε ευτυχισμενους με τη στηριξη σας και θα εκθειασουμε τα σωστα παραδειγματα συνανθρωπων μας που ειτε σωζουν ειτε υιοθετουν ειτε βοηθουν με οποιονδηποτε τροπο !
Και εν κατακλειδη να ξερετε πως ειμαστε λιγοι εχοντας σχεδων εγκαταλειψει τα σπιτια μας τις σχεσεις μας και τις δουλεις μας για να βοηθαμε τα ζωακια που πολλοι περιφρονουν , κλωτσουν , και  . . . .  πολλες φορες σκοτωνουν (αλλοτε αθελα και αλλοτε εσκεμμενα) χρωσταμε ενα καλυτερο αυριο στις επομενες γενιες ! θα τα ξανα πουμε !

2 σχόλια:

  1. Σήμερα στις 4:02 μ.μ.
    Τηλέφωνο στον Φιλοζωικό όμιλο Καλαμάτας: -Γειά σας εδώ και 3 μήνες βρίσκεται ενα σκυλάκι στο χτήμα μου θυληκό ,εχω ανοίξει πολλές φορές την πόρτα αλλά δεν βγαίνει έξω.Αδυνατώ να το κρατήσω καθότι έχω άλλα δυο σκυλάκια και το ένα ειναι αρσενικό και φοβάμαι οτι θα γίνει αναπαραγωγή μαζί του και θα εχω και κουτάβια και τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα.Επιπλέον δεν εχω χρήματα να κάνω στείρωση για να το κρατήσω.Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε?? -Ανοίχτε την πόρτα κάποια στιγμή θα φύγει!!!! Η απαντησή σας Θεούλιδες!!!Ξεφτίλες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαθηκε σκυλακι ημιαιμο μοιαζει κυνηγοσκυλο 5 μηνων σημερα το πρωι στα αγριοματα βεργας μαυρο χρωμα με λιγο λευκο στον λαιμο και φοραει μαυρο λουρακι. Αν καποιος το εχει δει παρακαλω να επικοινωνησει με το τηλ: 6945931387

    ΑπάντησηΔιαγραφή